Haluatko tietää, miten WC-remontti hoitaa vessatilat kerralla kuntoon?

Munkkiniemen Remonttiapu on toteuttanut pääkaupunkiseudulla kaikenlaisia remontteja ammattitaidolla jo vuodesta 1985 lähtien. Laadukkaan WC remonttimme avulla uudistat kylpyhuoneesta erillisen WC-tilan nykyaikaiseen ja asianmukaiseen kuntoon. Jos taas tuntuu siltä, että asunnossasi ei ole riittävästi WC:itä ja nykyiset vessatilat ovat jatkuvasti ruuhkaisina, rakennamme nopeasti uuden ja toiminnallisen vessan tilannetta helpottamaan.

Erillinen WC remontti on kosteiden tilojen remontteja yksinkertaisempi operaatio

Kylpyhuoneista poiketen WC remontti hoituu huomattavasti kosteiden tilojen remontteja nopeammin ja vaivattomammin, sillä erillisissä vessoissa ei tarvita vesieristyksiä eikä lattian kaatoja. WC remontti on toki mahdollista toteuttaa niin, että lisäämme vanhaan vessaasi lattiakaivon vesieristyksineen ja muutamme entisen kuivan tilan märkätilaksi. Näin erillistä WC:tä on mahdollista käyttää jatkossa myös vaikkapa suihkutilana ja mahdollisten vesivahinkojen riski pienenee.

Hoidamme WC remonttisi kokonaisvaltaisesti kalustetoimituksia myöten

Ota meihin yhteyttä ja kerro WC remonttisi tarpeista, niin teemme sinulle ilmaisen remonttisuunnitelman ja tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään hinta-arviokäynnin. Hoidamme WC remonttisi kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta purku ja asennustöihin, sekä vastaamme haluttaessasi myös rakennusmateriaalien ja kalusteiden toimituksesta.

WC remontti on melkoisen nopea toimenpide, sillä erillinen vessa on tilana suhteellisen pieni ja sen remontointi on yksinkertaista. Kaikki alkaa vanhan WC:n purkutoimenpiteillä, jossa koko tila puretaan kaakeleineen ja muovimattoineen pintarakenteita myöten alastomaksi. Tämän jälkeen putkistot ja rakenteet tarkistetaan ja mahdolliset viat korjataan, laatoitukset ja paneloinnit uusitaan ja pinnat maalataan. Hoidamme valitsemiesi kalusteiden (WC-istuin, pesuallas, hanat, valaistus, kaapistot jne.) asennuksen, kuin myös kaikki tarvittavat sähkötyöt, kuten sähköpistokkeiden paikkojen lisäämisen ja muuttamisen.

Myös täysin uuden vessan rakentaminen hoituu kanssamme ripeästi

Varsinkin perheen pääluvun lisääntyessä ollaan monesti tilanteen edessä, jossa nykyiset WC-tilat käyvät riittämättömiksi. Uuden WC:n rakentaminen on yksinkertainen ratkaisu vessaruuhkan purkamiseen. Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa WC remonttien lisäksi myös uusien vessojen rakentamisen joustavana ja kokonaisvaltaisen laadukkaana takuutyönä. Muista myös, että kanssamme tehdyt remontit ja laajennustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia ja saat meiltä remontin jälkeen todistuksen, jonka avulla taloutesi voi vähentää 4000€ vuodessa verotuksessa, omavastuun ollessa 200€ (vuoden 2012 arvot).