Referenssit

Asiakkaidemme tyytyväisyys on paras palkkio tehdystä työstä. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme heidän viihtyvän kodissaan. Toteutamme laadukkaasti kaikki kodin remontit sisä- ja ulkotiloissa. Koti on elämämme tärkein paikka, joten on tärkeää että siellä viihtyy ja tuntee olonsa turvalliseksi. Ja sillä todella on väliä!

Sijoittaja Maikki Lamberg löysi luottoremonttimiehen

Maikki Lamberg Suomi seuran kahvilan pitäjä ja sijoittaja on teettänyt 8 vuoden ajan useita remontteja Munkkiniemen remonttiavun kanssa. Hän arvostaa laadukasta jälkeä sekä luotettavuutta, ja onkin näiden kriteerien vuoksi päätynyt yhä uudestaan Munkkiniemen remonttiavun palveluihin.

Kahdeksan vuotta sitten Lamberg etsi luottoremonttimiestä, sillä sijoittajana hän tarvitsee paljon remonttipalveluita. Yhteistyö alkoi tuttavan suosituksesta ja luottomiehen hän sitä kautta saikin:

”Heikki on ehdottoman luotettava. Hän on aina ajallaan ja hänen kanssaan on helppo työskennellä. Tieto, taito sekä luotettavuus sekä ystävällinen persoona yhdistyvät hänessä”, Maikki Lamberg kertoo.

Kiireisenä työssä käyvänä ihmisenä Lamberg arvostaa sitä, että asiat hoituvat ajallaan eikä hänen tarvitse olla itse huolissaan remonttikohteesta. Hänen mukaansa Munkkiniemen remonttiapu hoitaa homman kuin homman isoista remonteista pienempiin ilman mitään ongelmia.

”Koskaan ei yhteistyömme aikana ole sattunut mitään ongelmaa. Hän hoitaa asiat jopa taloyhtiön kanssa niin, ettei minun tarvitse huolehtia mistään. Se on ehdottoman tärkeää, sillä minulla ei ole aikaa leikkiä näiden asioiden kanssa”, Lamberg täsmentää.

”Kaikki työt on hoidettu erinomaisesti, pelkkää plussaa!” hän lisää.

Sisustussuunnittelija Ritva Brotheus luottaa Munkkiniemen remonttiapuun

Sisustussuunnittelija Ritva Brotherus on tehnyt pitkään yhteistyötä Munkkiniemen Remonttiavun kanssa. Kohteina on ollut mm. useita arvoasuntojen täydellisiä peruskorjauksia. Yhteistyö on sujunut loistavasti.

Ritva Brotherus uskaltaa suositella Munkkiniemen Remonttiapua. Munkkiniemen Remonttiapu on ollut luottamuksen arvoinen!

Munkkiniemen kiinteistöpalvelu Pappinen Oy
-yhteistyötä jo 10 vuotta

Munkkinemen kiinteistöpalvelu Pappinen Oy on tehnyt kymmenen vuotta yhteistyötä Munkkiniemen remonttiavun kanssa erilaisissa kohteissa. Remontteja on tehty laidasta laitaan sisäremonteista, terassinrakentamiseen, ovi- ja ikkunaremontteihin.  Myös sattuneet lumivauriot on korjattu Munkkiniemen remonttiavun toimesta.

Kiinteistöpalvelu Pappinen on arvostanut yhteistyössä etenkin luotettavuutta ja toimivaa yhteydenpitoa muun muassa työnkulusta ja hinta-arvioista.

”Luotettavuus ja yhteistyöhalukkuus ovat olleet parasta yhteistyössä Munkkiniemen remonttiavun kanssa. Erityisesti työnjohtopuoli toimii heillä moitteettomasti”, Jouni Pappinen kertoo.

Brita Währn on teettänyt kotiinsa useita remontteja Munkkiniemen remonttiavun kautta

Ensimmäisen kerran Währn on tehnyt yhteistyötä toimitusjohtaja Heikki Holmströmin kanssa vuosia sitten. Muuton yhteydessä uuteen kotiin haluttiin tehdä laaja pintaremontti kylpyhuoneita myöten. Währn luotti aiemmin hyväksi havaittuun remonttimieheen ja otti yhteyttä Munkkiniemen remonttiapuun.

”Voisi sanoa, että olemme ystävystyneet tässä vuosien varrella.  Heikkiin voi luottaa, hänen työntekijänsä ovat kaikki tehneet työnsä hyvin. Sen vuoksi olemme aina kääntyneet hänen puoleensa remonteissa”, Währn kertoo.

Währn on ollut yhteydessä Munkkiniemen remonttiapuun aina, kun tarve remontille on syntynyt. Luotettavuus, hyvä jälki ja pitävät aikataulut, ovat vakuuttaneet Währnin.

”Kun haluaa hyvää työtä ja luotettavasti, niin suosittelen lämpimästi. Ei mitään valittamista ole koskaan ollut.”

Ilman Munkkiniemen remonttiapua rikkinäinen katto olisi saattanut jäädä huomaamatta ajoissa.

”Heikki huomasi, että kattomme vuosi. Siitä alkoikin sitten taistelu taloyhtiön kanssa, mutta Munkkiniemen remonttiapu hoiti hienosti koko homman”, Brita Währn kertoo.

Währn arvostaa nopeaa palvelua ja luotettavuutta:

”Munkkiniemen remonttiapu on aina valmis, ja tulee heti, kun on ollut tarvetta remontille”, hän toteaa.