Vesivahinkojen korjaukset ammattitaidolla

Vesivahinko on aina ikävä tilanne. Vesivahinkojen laajuutta on myös usein päälle päin vaikea arvioida, vaan joudutaan menemään pintaa syvemmälle, jotta nähdään kuinka syvälle rakenteisiin vesi on päässyt. Munkkinimen Remonttiapu tekee vesivahinkojen korjaukset ammattitaitoisesti vuosikymmenten kokemuksella. Monenlaiset vesivahingot ovat meille tuttuja, joten osaamme arvioida tilanteen laajuuden ja työnmäärän. Pyydä vesivahingon korjauksesta arvio ammattilaisiltamme.

Vesivahingon korjauksen vaiheet

Kun vesivahinko on sattunut, ja se huomataan heti irrallinen vesi tulee poistaa mahdollisimman pian kuivaamalla pinta esimerkiksi pyyhkeisiin imeyttämällä. Kun vesivahinkoon reagoidaan heti, voidaan minimoida vahingot. Toisinaan tilanne on kuitenkin sellainen, että kosteus on päässyt huomaamatta rakenteisiin. Tällaisissa tapauksissa vesivahinko ei välttämättä näy päälle päin. Kosteusmittauksella selvitetään, kuinka laajasta kosteusvauriosta on kyse.

Vesivahingon korjauksen seuraavassa vaiheessa vaurioituneet rakennusmateriaalit puretaan ja aloitetaan kuivattaminen puhaltimien avulla. Kuivauksen keston määrittä vesivahingon laajuus. Uusien pintamateriaalien, mahdollisen vesieristeen sekä uusien putkien asennus voidaan aloittaa, vasta kun kaikki vaurioituneet pinnat ovat  kuivuneet. Munkkiniemen Remonttiapu tekee vesivahinkojen korjaukset kaikissa kohteissa vahingon laajuudesta riippumatta.

Ota yhteyttä