Munkkiniemen Remonttiapu rakentaa talot ja kesämökit alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaan. Uudisrakentaminen lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta, jonka jälkeen tulemme paikan päälle katsomaan tonttia. Toteutamme rakennukset täysin räätälöidysti asiakkaan toiveen mukaan joko pitkästä puusta tai pystytämme valmiin talopaketin.

Suunnitelmasta valmiiksi taloksi avaimet käteen periaatteella

Talot rakennetaan avaimet käteen periaatteella, eli hoidamme työn perustuksista viimeisiä sisätöitä myöten valmiiksi asti. Voit siis käytännössä vain astua valmiiseen kotiin, jossa kaikki on niin kuin olet toivonut. Rakennussuunnitelma luodaan asiakkaan toiveiden mukaan, kaikki materiaalit ja työvaiheet mukaan lukien. Pakettiin voidaan sisällyttää tarvittaessa myös kaikkien piharakennusten, kuten autotallin ja saunan rakentaminen.

Huolehdimme asiakkaan toiveen mukaan myös erilaisista pihatöistä. Muunnamme tontin siis täysin valmiiksi asuinpaikaksi, jossa jokainen osa on paikallaan. Sinun ei tarvitse muuta kuin päättää, mitä haluat ja muuttaa talon valmistuttua sisään. Arvomme on toimia täydellä luottamuksella, ja voitkin lukea asiakkaidemme kokemuksia referenssit sivulta.

Uudisrakentaminen lähtee liikkeelle asiakkaan toiveita kunnioittaen

Koti on elämän tärkein paikka. Sen vuoksi meille onkin tärkeää, että kodista tulee asiakkaidemme näköinen ja kokoinen. Siksi lähdemme jokaiseen taloprojektiin avoimin mielin, ja pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme unelmatalon. Teemme tarkan suunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos vastaisi odotuksia. Luotettavuus on valttikorttimme, joten sanamme pitää niin kuin aikataulummekin!

Jätä yhteydenottopyyntö, niin aloitetaan sinun talonrakennusprojektisi!