Saunaremontti tekee saunastasi tunnelmallisen

Sauna on mukava suomalainen tapa rentoutua viikonloppuna tai raskaan työpäivän jälkeen. Monissa taloissa on hyvin perinteikäs ja samankaltainen sauna. Saunaremontilla saunasta voidaan kuitenkin tehdä tunnelmallisempi ja yksilöllisempi. Saatavilla on lukuisia erilaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan aikaan asiakkaan näköinen harmoninen kokonaisuus. Munkkiniemen remonttiapu remontoi niin pienet kuin suuretkin saunat, oli kyseessä sitten yksiöstä tai taloyhtiön saunasta.

Yksilöllinen saunaremontti

Materiaalivalinnoilla on suuri merkitys saunaremontissa. Niillä voidaan luoda valoisa piristävä sauna tai hämyinen ja tunnelmallinen tila. Myös laudevaihtoehtoja on runsaasti tarjolla perinteisistä lauteista muotoiltuihin versioihin. Valaistus on myös tärkeä seikka, joka tulee ottaa huomioon saunassa. Esimerkiksi pienet tähtitaivasmaiset ledlamput tuovat aivan omanlaisensa tunnelman. Myös kiukaaseen on saatavilla valaistus. Himmennystoiminnolla voit valita hetkeen sopivan tunnelmavalaistuksen.  Munkkinemen Remonttiapu hoitaa saunan remontin alusta loppuun kaikkia yksityiskohtia myöten. Tehtäväksesi jää materiaalien valinta omaan yksilölliseen saunaasi.

Saunaremontti ja vesieristys

Munkkiniemen Remonttiavulla on useiden vuosien kokemus saunaremonteista. Kun kyse on kosteista tiloista, ammattitaidolla todella on merkitystä. Teemme huolellisesti vesieristeet, jottei saunan höyry pääse vahingoittamaan rakenteita. Lisäksi ilmanvaihdolla on suuri merkitys saunatiloissa. Monille on varmasti tuttua tunne, että saunassa loppuu happi. Me suunnittelemme tarvittaessa myös ilmanvaihdolliset seikat remontin yhteydessä.

Oletko suunnittelemassa saunaremonttia? Ota yhteyttä, niin teemme remonttiarvion!