Saneeraukset ammattitaidolla meiltä

Munkkiniemenremonttiapu hoitaa myös erilaiset saneeraukset. Hoidamme luotettavasti ja ammattitaidolla erityyppisten saneerauskohteiden remontit. Mikäli taloyhtiössäsi on suunnitteilla saneeraus ja haluatte tarkan aikataulu- sekä hinta-arvion, ota meihin yhteyttä, niin teemme teille kattavan arvion. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme, että aikataulussa pysyminen kuuluu laatuumme. Voit lukea kokemuksista referenssit sivuiltamme.

Saneerauksissa mutkattomuus on valttia

Saneeraus on aina suuritöinen projekti, joka aina jollakin tavalla hankaloittaa rakennuksessa asuvien tai työskentelevien arkea. Pyrimmekin siihen, että hoidamme mahdollisimman valmiiksi kaikki järjestelyt remonttia varten, jotta projekti sujuisi siltä osin mahdollisimman mutkattomasti.  Saneeraus vaatii aina kärsivällisyyttä, sillä usein kyseessä on suuritöinen projekti, joka kestää pidemmän aikaa. Siksi haluammekin antaa tarkan aika-arvion työstämme, jotta asiakkaamme tietävät, mihin varautua. Viivästyminen suurissa projekteissa on tietysti mahdollista, mikäli jotain yllättävää sattuu. Pyrimme kuitenkin ennakoimaan nämä tilanteet, jotta viivästystä ei sattuisi.

Teetä saneeraus luotettavasti meillä

Teemme saneeraukset vuosien kokemuksella, joten osaaminen ei meiltä lopu kesken. Teemme hyvin erilaisia kohteita, kuten putkistosaneerauksia ja julkisivusaneerauksia. Hoidamme asianmukaisesti taloyhtiön kontaktoinnin ja lupa-asiat. Luotettavuus on valttimme, ja haluammekin, että se näkyy kaikissa työn vaiheissa.  Varsinkin suurissa remonteissa kuten saneerauksissa luottamus on tärkeää, sillä onhan kyseessä suuri ja pitkäkestoinen prosessi.

Haluatko luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin tekemään saneerauksen? Silloin Munkkiniemen remonttiapu on oikea valinta.