Pintaremontti päivittää kodillesi uuden ilmeen kätevästi ja edullisesti

Pintaremontti on kätevä tapa päivittää kodin ilme ja lisätä asuinviihtyvyyttä. Pienelläkin remontilla voi olla suuri merkitys asunnon ilmapiiriin ja arvoon. Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa remontit kuin remontit laadukkaana takuutyönä ja nopealla aikataululla. Pintaremonttimme voivat sisältää mm. seuraavia toimenpiteitä.

Pintaremontti: Seinien käsittely

Lukemattomien väri-, kuvio- ja paneelivaihtoehtojen ansiosta seinien pintaremontti mahdollistaa kodin ilmeen täydellisen muodonmuutoksen pienellä vaivalla ja rahalla. Vain mielikuvitus on rajana. Pintaremontissa seinien reiät paikataan, pinnat tasoitetaan sekä tapetit, paneelit ja maalipinnat uusitaan. Kantamattomien väliseinien purkaminen ja rakentaminen on helppoa ja yksinkertaista, joten pintaremontin yhteydessä on mahdollista laittaa myös asunnon tilajako uusiksi.

Pintaremontti: Lattipintojen remontointi

Pintaremontti remontoi ja tarvittaessa uusii kaikenlaiset lattiapinnat:

Parkettilattia hiotaan ja lakataan uuden veroiseksi. Jo useamman hionta/lakkauskierroksen läpikäyneet vanhat parkettipinnat vaihdetaan kokonaan uusiin.

Laminaattilattia uusitaan vaurioituneiden palojen osalta.

Lautalattia hiotaan ja lakataan ja vahingoittuneet alueet uusitaan.

Betonilattian halkeamat paikataan ja pinta käsitellään joko lakkaamalla tai maalaamalla. Pahasti vaurioituneet betonilattiat puretaan ja valetaan kokonaan uusiksi.

Laattalattian vaurioituneet osat uusitaan. Lisäksi pintaremontin yhteydessä on hyvä harkita lattialämmityksen lisäämistä kosteiden tilojen laattalattioille

Pintaremontti: Sisäovien vaihto

Seinäpintojen lisäksi sisäovet ovat näkyvässä roolissa asunnossasi ja kolhiintuneet sisäovet vaihtamalla päivität kätevästi asunnon yleiskuvaa. Ovivaihtoehtoja löytyy joka lähtöön ja valittavana on tasapintaisten perusovien lisäksi niin peileillä, ikkunoilla kuin erilasilla kohokuvioinneillakin varustettuja ovia.

Pintaremontti: Sisäkaton käsittely

Pintaremontti huolehtii myös katon ulkoasun kunnostuksesta. Katon uudelleen maalaaminen ja kattopaneeleiden uusiminen ovat pintaremontin perustoimenpiteitä, mutta esimerkiksi kattopaneeleita lisäämällä saadaan näppärästi kätkettyä katon rajassa rumasti silmään pistävät johdot ja putkitukset. Katon pintaremontin yhteydessä on helppo hoitaa myös kodin valaistus uuteen uskoon.

Pintaremontti: Portaiden kunnostus

Asunnon sisäportaat ovat päivittäin kovassa käytössä ja kulutuksessa. Pintaremontti uusii rikkinäiset askelmat, hioo ja lakkaa puuportaat, paikkaa kellareiden betoniportaat ja huolehtii kaiteiden turvallisuudesta.

Kaikki alkaa aina remontin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Ole siis meihin yhteydessä ja kerro remontin tarpeestasi, niin tulemme paikan päälle tekemään arviokäynnin ja teemme sinulle veloituksetta remonttisuunnitelman.