Pihaterassi

Pihaterassilla on suuri merkitys ulkona viihtymiseen. Terassi toimii oivallisena kesäolohuoneena, ruokailutilana ja auringonottopaikkana. Katettu ja lasitettu terassi on käytännöllinen myös kylmempinä vuoden aikoina.  Terassilla voidaan lisätä tuntuvasti tilaa, pieneenkin asuntoon. Ulkona pihaterassilla voidaan nauttia ystävien kanssa illallista, grillailla tai vaikka pelailla. Terassi on monikäyttöinen ja hyödyllinen myös talvella. Terassilla voidaan säilyttää talvisin lumenluontivälineitä, suksia, pulkkia jne.

Pihaterasseja moneen makuun

Terasseissakin löytyy lukuisia vaihtoehtoja, joten taloosi sopiva terassimalli löytyy takuulla. Suunnittelemme terassin kanssasi, jotta saat juuri omannäköisesi terassin. Myös rakennusmateriaaleja on useita. Pihaterassin käyttötarkoitus vaikuttaa paljon suunnitteluvaiheessa, sillä pihaterassin tulee soveltua asiakkaamme tarpeisiin. Toiset haluavat vain pienen pihaterassin, jossa on mukava juoda aamukahvit auringosta nauttien. Toisille terassi on kuin toinen olohuone, jossa on oltava tilaa sekä aikuisten että lasten vapaa-ajan viettoon.  Teemme  asiakkaillemme yksilöllisen remonttisuunnitelman pihaterassistasi, ja annamme aika- sekä hinta-arvion.

Munkkiniemen Remonttiapu rakentaa kaiken kokoiset ja malliset terassit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme luotettavasti kakki remonttityöt vuosikymmenien kokemuksella. Voit siis luottaa siihen, että emme jätä työtä puolitiehen. Vankka ammattitaitomme näkyy laadukkaassa työn jäljessä.

Haaveiletko pihaterassista? Ota yhteyttä!