Omakotitalon putkiremontti pelättyä pienempi operaatio

Omakotitalon putkiremontti kannattaa ennakoida ajoissa, sillä putkien kunnosta huolehtiminen on aina talon omistajan vastuulla ja vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö saattaa evätä korvauksen joko kokonaan tai osittain, mikäli putkiremontin tekemistä on viivytelty. Käytännössä vesiputkien eliniäksi voidaan arvioida korkeintaan 20-30 vuotta. Jos siis omakotitalosi on rakennettu 1980-luvulla tai aiemmin ja putkiremonttia ei ole toteutettu vielä kertaakaan, alkaa nyt todellakin olla korkea aika tarkistaa putkistojen kunto. Munkkiniemen Remonttiapu omaa rautaisen kokemuksen ja toteuttaa kaikenkattavat omakotitalon putkiremontit ammattitaidolla ja ripeällä aikataululla jo vuodesta 1985 lähtien.

Putkiremonttien kauhutarinat kaukana omakotiasujan todellisuudesta

Vaikka terminä putkiremontti herättääkin lähinnä kauhunsekaisia tunteita, liittyvät tarinat kuukausia kestävistä putkiremonteista ainoastaan hankalien kerrostalokohteiden kokonaisvaltaisiin saneerauksiin. Omakotitalon putkiremontti on helpoimmillaan nopea ja vaivaton käyttövesiputkien vaihto-operaatio, joka ei vaadi edes rakenteiden avaamista. Laajimmillaankin omakotitalon putkiremontti tehdään ripeässä aikataulussa, sisällyttäen siihen käyttövesiputkien lisäksi lämmityksen, viemäröinnin ja ilmastoinnin uusimiset.

Myös käsitykset päätähuimaavista putkiremonttien hinnoista ovat lähtöisin kerrostalojen saneeraustoimenpiteistä, joissa ”putkiremonttien” hinnasta yleisesti ottaen vain reilusti alle puolet muodostuu  varsinaisista putkitöistä, loppusumman sisältäessä mm. kylpyhuoneen täysremontin, keittiön pintaremontin sekä sähköjen ja tietoliikennekaapelien uusimisen.

Tilaa meiltä ilmainen remonttisuunnitelma ja kutsu paikan päälle arviokäynnille

Omakotitalon putkiremontti alkaa huolellisen suunnitelman tekemisellä. Putkiremontin kohdalla jokainen omakotitalo on oma yksilönsä ja mitään yleispätevää suunnitelmaa tai hinta-arviota ei ole olemassa, vaan kaikki lähtee siitä, että tulemme veloituksetta paikan päälle katsomaan kohdettasi ja teemme keräämiemme tietojen perusteella sinulle ilmaisen yksilöllisen remonttisuunnitelman. Personoidussa hinta-arviossamme pyrimme äärimmäiseen tarkkuuteen, jolla takaamma ikäviltä yllätyksiltä välttymisen.

Muista, että myös omakotitalon putkiremontti menee kotitalousvähennykseen!

Paitsi että toteutamme putkiremontin ammattitaidolla ja nopeasti, saat meiltä remontin jälkeen verotuksen kotitalousvähennykseen oikeuttavan todistuksen tekemästämme työstä. Voit siis  vähentää tekemästämme putkiremontista verotuksessasi 2000€/henkilö tai 4000€/talous (omavastuu 100€/henkilö tai 200€/talous).

Toimi siis ajoissa ja hoida omakotitalon putkiremontti ennen kuin vesivahinko ehtii tapahtua!