Maalaus- ja tapetointityöt käyvät ammattilaiselta käden käänteessä

Seinäpintojen uusiminen on helppo tapa uudistaa kodin ilmettä.  Seinien väri vaikuttaa yllättävän paljon huoneeseen, sillä väreillä luodaan tunnelmaa sekä tilavaikutelmaa. Toisinaan seinät halutaan pitää täysin vaaleina, ja väriä tuodaan muilla sisustuselementeillä. Vaikka maalaus- ja tapetointityöt ovatkin remontissa sieltä edullisimmasta ja helpoimmasta päästä, ne voivat osoittautua hankaliksi.  Etenkin jos seiniin on kertynyt vuosien varrella useita kerroksia, niiden poistaminen tai peittäminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää puuhaa. Laadukkaamman jäljen aikaan saamiseksi sekä ajan säästämiseksi kannattaa turvautua ammattimiehen apuun maalaus- ja tapetointitöissä.

Hoidamme myös erikoisemmat maalaus- ja tapetointityöt

Tehosteseinillä tilaan voidaan luoda persoonallista ilmettä. Muun muassa kuviolliset tapetit, voimakkaat värit sekä erilaiset maalauspinnat sopivat loistavasti tehosteseiniin. Voimakkaasti kuvioitujen tapettien asentaminen kannattaa suosiolla jättää ammattilaiselle. Kuvioiden kohdistaminen ei aina ole aivan helppoa hommaa. Myös rakojen välttäminen tapetointityössä on tärkeää etenkin, jos kyseessä on tumma tai voimakkaasti kuvioitu tapetti. Erilaisilla maalauspinnoilla saadaan elävyyttä. Munkkiniemen Remonttiavun ammattilaiset tuntevat eri maalaus- ja tapetointitöiden tekniikat, jolloin lopputuloksesta tulee onnistunut.

Kodin seinäpinnat kuntoon loman aikana

Lomakausina ihmisillä on usein paljon tekemistä. Silloin olisi aikaa laittaa kotia kuntoon, mutta myös ulkomaan reissut sekä mökki kutsuvat. Voit kuitenkin saada molemmat! Mikä olisikaan mukavampaa, kuin palata lomalta valmiiksi remontoituun kotiin. Maalaus- ja tapetointityöt voit siis hoitaa lomasi aikana. Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa maalaus- ja tapetointityöt sinun ollessa poissa. Valitset vain pintamateriaalit.

Ota yhteyttä!