Lisälaajennus on ratkaisu tilanpuutteeseen

Kun perheeseen tulee lisää jäseniä tai tila käy muuten vaan ahtaaksi, eikä mukavasta omasta kodista haluaisi luopua, on lisälaajennus erinomainen ratkaisu pulmaan. Näin saat jäädä tuttuun kotiin, eikä tarvitse muuttaa isompaan. Teemme laajennuksia kaikenlaisiin omakotitaloihin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisälaajennuksella elintilaa ja asuinmukavuutta

Munkkiniemen remonttiapu tekee niin suuremmat kuin pienemmätkin laajennukset koteihin, autotalleihin ja muihin rakennuksiin. Laajennuksen koko, materiaalit ja paikka määräytyy asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme työn perustuksista lähtien sekä hoidamme sisäremontin viimeiseen silaukseen asti. Pyrimme rakentamaan laajennusosan päärakennukseen mahdollisimman hyvin yhteensopivaksi tai täysin erilaiseksi, mikäli asiakas niin toivoo.

Lisälaajennuksella voidaan kätevästi lisätä asuntoon elintilaa. Lisäsiipeen voidaan rakentaa esimerkiksi lapsille omat makuuhuoneet tai esimerkiksi rakentaa uusi saunaosasto takkahuoneineen. Tai kenties autotallisi on käymässä pieneksi, kun talouteen on tulossa uusi auto, tällöin voidaan laajentaa tallia kahden auton mentäväksi, tai vaikkapa isommaksikin varastotilan kanssa.

Aloita laajennusprojekti tilaamalla ilmainen remonttisuunnitelma

Suunnittelemme kaikki rakennustyöt huolella etukäteen, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty. Voit tilata meiltä ilmaisen remonttisuunnitelman, joka sisältää alustavan suunnitelman sekä hinta-arvion sekä aikatauluhahmotelman. Remonttisuunnitelma antaa suuntaa tulevan laajennusremontin kustannuksista ja kestosta. Jos suunnittelet laajennusta ota ihmeessä yhteyttä, niin tulemme tekemään remonttisuunnitelman paikan päälle.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin pääset alkuun remontissasi!