Kylpyhuoneremontti ammattitaidolla

Kylpyhuone on yleensä kodin arvokkain tila, jonka kunnossa ja toiminnallisena pitäminen lisää paitsi asuinmukavuutta, nostaa merkittävästi myös asunnon kokonaisarvoa. Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa kaikenlaiset kylpyhuoneremontit ja uusien kylpyhuoneiden rakentamisen pääkaupunkiseudulla lähiympäristöineen ammattitaidolla ja 27 vuoden timantinkovalla kokemuksella. Toteutamme kylpyhuoneremontit laadukkaana takuutyönä ja kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu aivan kaikki aina suunnittelusta ja rakennusmateriaalien sekä kalusteiden toimittamisesta varsinaiseen remontointiin ja rakentamiseen sähkö- ja LVI-töineen. Olemme lisäksi kosteusmittauksen ammattilaisia ja havaitsemme piilossakin muhivat kosteusvahingot ajoissa sekä kuivatamme ja puramme vaurioituneet rakenteet ennen kylpyhuoneremontin aloittamista.

Kylpyhuoneremontti ja remontin suunnittelu

Kosteiden tilojen remontit ovat rakennusteknisesti kaikkein vaativimpia ja kylpyhuoneremontti tuleekin aina suunnitella ammattitaidolla ja suurella huolella. Kylpyhuoneratkaisuja on olemassa lähes lukematon määrä: kylpyhuone voi hoitaa samalla kodinhoitohuoneen tehtävän, omakotitalossa voi olla useita eri tavalla varustettua kylpyhuoneita pienistä vessoista kaiken sisältävään kylpyhuone/sauna –kokonaisuuteen jne. Oli kylpyhuoneen tarpeesi millainen tahansa, ole meihin yhteydessä niin tulemme paikan päälle tekemään arviokäynnin ja luomme sinulle veloituksetta kokonaisvaltaisen remonttisuunnitelman. Hoidamme ammattitaidolla niin arkkitehti-, rakenne-, sähkö-, kuin LVI-suunnitelmatkin.

Kylpyhuoneremontti ja kylpyhuoneen kalustus

Kylpyhuoneen toiminnallisuuden kannalta on tärkeää valita oikeanlaiset kalusteet ja sijoitella ne järkevästi. Vanhaa kylpyhuonetta remontoidessa kannattaakin miettiä, onko nykyinen kalustejärjestys toimiva vai kannattaisiko kalusteiden paikkoja kenties vaihtaa. Suihku on syytä eristää muusta tilasta esimerkiksi sermillä, erillisellä seinällä tai suihkukaapilla, jolloin estetään veden ajautuminen pitkin kylpyhuonetta. WC-istuin ja pesuallas kannattaa sijoittaa lähekkäin ja jos vessa ja suihku ovat samassa tilassa, WC-istuin voidaan näköeristää muusta tilasta vaikkapa seinäkkeellä tai sermillä. Kaappeja ja peilejä kannattaa sijoitella kylpyhuoneeseen tarpeeksi täyttämään kaikkien kotitalouden jäsenten tarpeet. Lavuaarin läheisyyteen asennettujen säilytystilojen ja peilin lisäksi suihkun yhteyteen sijotetut hyllyt ovat erittäin käytännöllisiä.

Kylpyhuoneremontti ja remontin työvaiheet

Kun suunnitelmat on lyöty lukkoon ja kalusteet sekä tarvittavat materiaalit valittu, alkaa kylpyhuoneremontti vanhan kylpyhuoneen purkutöillä. Purkutyön pölyävästä ja äänekkäästä luonteesta huolimatta Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa purkamisen mahdollisimman vähän asumista häiritsevällä tavalla ja nopealla aikataululla. Purkutöiden jälkeen hoidamme kylpyhuoneen vaatimat sähkötyöt (valaistus, pistorasioiden lisäys/paikkojen muutos, sähköinen lattialämmitys jne.), vesieristyksen, sekä putkityöt (putkien uusiminen, uusien vesikalusteiden vaatimien vesipisteiden ja viemärikaivojen rakentaminen , pesukoneliitännän ja vesihanojen uusiminen jne.).

Sähkö- ja LVI-teknisten töiden jälkeen hoidamme pintojen tasoituksen ja toteutamme laatoituksen muutamassa päivässä. Lopuksi asennamme valitsemasi kalusteet vesikalusteita, kaapistoja, peilejä, pesukonetta ja seinäkoukkuja myöten, jonka jälkeen jäljellä on enää loppusiivous, jossa huolehdimme että kaikki rakennusjätteet viedään pois ja kylpyhuone luovutettaan käyttöösi uudenkiiltävän puhtaana.

Kylpyhuoneremontti ja verovähennyskelpoisuus

Kun teetät kylpyhuoneremontit Munkkiniemen Remonttiapu Oy:llä, saat meiltä todistuksen, jonka avulla voit vähentää osan työkustannuksista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2012  vähennystä saa enimmillään 2000€/henkilö tai 4000€/talous, omavastuun ollessa 100€ per henkilö tai 200€ per talous.

Ole siis meihin yhteydessä ja kerro remontintarpeistasi, niin toteutetaan projektit yhdessä – ammattitaidolla, joustavasti ja edullisesti.