Kylpyhuoneremontilla käytännöllisyyttä ja viihtyvyyttä kotiin

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Kylpyhuone on myös kosketuksissa veden kanssa, joten se kannattaa pitää kunnossa. Munkkiniemen remonttiapu toteuttaa unelmien kylpyhuoneesi ja saat kotiisi hieman spa-tunnelmaa tai toimivan monitoimitilan pesukoneineen aivan kuten itse toivot. Pienestäkin kylpyhuoneesta saadaan viihtyisä rentoutumispaikka, kun on osaava tiimi tekemässä. Tärkeimpänä pidämme asiakkaan toiveiden kunnioittamisen, joten meiltä saat varmasti sitä, mitä tilaat.

Korjaamme myös kylpyhuoneremontin yhteydessä kosteusvauriot

Ajan saatossa vesieristys voi pettää ja laattojen välistä kulkeutua kosteutta lattiaan ja seiniin. Mikäli asuntosi on jo iäkäs, eikä remontteja ole tehty, voi hyvin olla että kylpyhuoneremontin yhteydessä löydetään kosteutta rakenteista. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä me kuivatamme ammattimaisilla laitteilla tilan, sekä poistamme vaurioituneet materiaalit ja korvaamme ne uusilla. Näin ollen voit olla huoletta myös kosteusvaurion yllättäessä.

Kylpyhuoneremontti sinun makuusi

Teemme täydelliset kylpyhuoneremontit makusi mukaan. Voit itse valita kaikki materiaalit ja me toteutamme työn. Hoidamme remontin luotettavasti ja tarkalla aikataululla.  Kylpyhuone voidaan suunnitella täysin tarpeisiisi sopivasti. Toiset haluavat kylpyhuoneeseen hieman luksusta ja spa-tunnelmaa, toisille on tärkeämpää tilan toimivuus esim. pyykkihuollon kannalta. Suunnittelussa otammekin huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Teemme tilaratkaisut sen mukaan, mikä toimii tilassa parhaiten ja vastaa asiakkaan tarpeita.

Hanki meiltä yksilöllinen remonttisuunnitelma kylpyhuonettasi varten!

Ota yhteyttä!