Korjausrakentamisella saadaan ihmeitä aikaan

Kun rakennus on jo parhaat päivänsä nähnyt ja paikat alkavat repsottaa, on korjausremontin aika. Peruskorjauksessa rakennus palautetaan lähes siihen kuntoon, kuin se oli uutena. Perusparannuksessa puolestaan pyritään korjaamaan talo alkuperäistä kuntoa laadukkaammaksi muun muassa toiminnallisuuksien suhteen.

Etenkin vanhat puutalot vaativat ajoittaista korjausrakentamista, erilaisten ajan saatossa syntyneiden kosteusvaurioiden vuoksi. Jo ränsistyneestäkin talosta voidaan hyvällä kattavalla korjausrakentamisella tehdä uuden veroinen. Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa peruskorjaukset, ja –parannukset luotettavasti.

Korjausrakentaminen kannattaa

Joskus voi tuntua siltä, ettei vanhaa rakennusta enää kannata korjata. Ja nykyajan trendinä tuntuukin olevan se, että vanha jyrätään maan tasalle ja tilalle rakennetaan uusi. Tietysti joissain tapauksissa tämä ratkaisu on ainoa mahdollinen, mikäli rakennus on jo ehtinyt todella pahasti vaurioitua. Kannattaa kuitenkin ennen purkutuomion antamista miettiä kahteen kertaan, josko korjausrakentaminen olisikin oikea ratkaisu. Uusi talo on aina uusi, eikä siitä huou samaa tunnelmaa kuin vanhasta.

Korjausrakentaminen perinteitä kunnioittaen

Mikäli suvun perintötalo alkaa repsottaa kannattaa korjausremonttia harkita tosissaan, sillä sen avulla talo voidaan pelastaa ja siitä saadaan uuden  veroinen, mutta vanhaa kunnioittaen. Näin muistot säilyvät ja talo saa jatkaa elämäänsä. Lisäksi on hienoa, että voimme säilyttää palan historiaa vanhojen rakennusten muodossa. Arkkitehtuuria kunnioittaen suoritettu korjaus takaa sen, että myös tulevaisuudessa voimme ihastella palaa menneisyydestä kunnostetussa muodossa.

Mikäli epäilet, onko vanhaa taloasi järkevää korjata, ota yhteyttä niin teemme kartoituksen kohteesta!