Keittiöremontti tuo sujuvuutta ja viihtyisyyttä

Keittiöremontti

Keittiö on päivittäin kovassa käytössä, vuodesta toiseen. Mikään ei kuitenkaan ole ikuista, ja viimeistään kulahtaneet kalusteet, vinksallaan olevat kaapistot ja yleisen toiminnallisuuden kärsiminen ovatkin merkkejä keittiöremontin tarpeesta. Munkkiniemen Remonttiapu takaa, että keittiöremontti sujuu mahdollisimman ripeästi ja vaivattomasti. Toteutamme keittiöremontit kokonaisvaltaisesti ja varsinaisen remontointityön lisäksi huolehdimme myös remontin suunnittelusta, materiaalihankinnoista sekä sähkö- ja putkitöistä. Käytämme ainoastaan huippulaadukkaita materiaaleja ja yhdistämällä takuutyömme nykyaikaisiin kodinkonevalintoihin, varmistat että keittiöremonttisi luo laadukkaan kokonaisratkaisun, joka kestää sekä katseita että käyttöä vielä vuosienkin päästä.

Onnistunut keittiöremontti alkaa ammattitaitoisella suunnittelulla

Keittiöremontti tarjoaa lähes rajattoman määrän toteuttamismahdollisuuksia. Remonttisuunnitelmien teko kannattaa jättää aina ammattilaisen vastuulle, jolloin varmistetaan että lopputulos on ensiluokkaisen laadukas ja keittiöremontti valmistuu nopeimmalla ja edullisimmalla mahdollisella tavalla. Ole siis ensitöiksesi yhteydessä meihin, niin tulemme paikan päälle arviokäynnille ja teemme sinulle ilmaisen remonttisuunnitelman.

Materiaali-, kaluste- ja kodinkonevalinnat keittiöremonttien selkärankana

Keittiöremontti on kokonaisuuden luomista, jossa paras lopputulos saavutetaan valitsemalla ensiluokkaiset vaihtoehdot ja suunnittelemalla rakennusmateriaalit, kalusteet ja kodinkoneet kerralla yhteensopiviksi. Valinnoissa kannattaa pitää ulkonäön lisäksi mielessä toiminnallisuus ja kestävyys, sillä keittiö on kodin sydän, joka on päivittäin kovassa käytössä ja toiminnan keskipisteenä. Kodinkoneiden valinnassa myös energiatehokkuus ja hiljaisuus ovat ehdottomasti huomionarvoisia ominaisuuksia.

Valaistuksella ja värityksellä luodaan keittiön tunnelma

Väreillä ja valaistuksella on valtava merkitys keittiön tunnelmaan. Siksi kannattaakin uhrata tilan suunnitteluun vaadittava määrä resursseja ja suunnitella kerralla kotoisan persoonallinen kokonaisuus. Väri- ja valomaailmaa miettiessä kannattaa muistaa, että keittiö on myös työtila, jossa tarvitaan sopivassa määrin valoa sopivasti kohdistettua.

Keittiöremontti oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa

Voit vähentää tekemämme keittiöremontin työn osuuden verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2012 kotitalousvähennyksen omavastuuosuus on 100€/henkilö tai 200€/talous ja enintään remontista voi vähentää 2000€/henkilö tai 4000€/talous.