Keittiöremontilla saat keittiöstäsi toimivan ja viihtyisän

Keittiö on jokaisen kodin sydän. Siellä vietetään perheen yhteiset ruokailuhetket arkena ja tärkeät juhla-ateriat isommallakin porukalla. Onkin tärkeää, että keittiö on viihtyisä sekä toimiva. Useissa keittiöissä toiminnallisuuksia ei olla ajateltu aivan loppuun asti. Kuitenkin ruoanlaiton helpottamiseksi voidaan tehdä paljonkin keittiöremontilla. Suunnittelijamme osaavat ajatella, mikä keittiössä olisi toiminnallisuuden sekä viihtyvyyden kannalta tärkeintä.

Keittiöremontilla lisää säilytystilaa ja toimivuutta

Standardi mallisten keittiöiden säilytysratkaisut eivät välttämättä sovi kaikille. Usein ylähyllyt jäävät käyttämättä hankalan sijaintinsa vuoksi, ja kaapin perukoille jää vuosia vanhoja ruokatarvikkeita, koska niitä ei tule sieltä koskaan kaivettua. Onneksi nykyään on saatavilla lukuisia erilaisia vaihtoehtoja perinteisille keittiökaapeille. Yksi hyvä esimerkki erinomaisesta säilytysratkaisusta on apteekkarin kaappi, jonka voi vetää kokonaisuudessaan ulos. Tällöin voidaan hyötykäyttää koko kaappitila ja nähdään helposti, mitä kaapin perukoilta löytyy.  Lisäksi alakaapit voidaan korvata, korkeilla ja leveillä laatikoilla, joissa voidaan säilyttää esimerkiksi kattiloita ja lautasia. Laatikot helpottavat kaapin takaosan hyötykäyttöä.

Keittiöremontti edistää  viihtyvyyttä

Vanhanaikaiset materiaalit ja repsottavat kaapinovet tai listat eivät tee keittiöstä kovinkaan viihtyisää. Pienelläkin keittiöremontilla voidaan saada ihmeitä aikaan. Aina ei välttämättä tarvitse vaihtaa koko kalustusta. Kaapinovien korjaaminen ja maalaaminen sekä tason vaihto sekä lattioiden ja seinien pintojen uusiminen tuo jo täysin uuden ilmeen keittiöösi. Jos kaappien rungot ovat kunnossa ei koko kaappeja tarvitse vaihtaa, vaan pelkkä ovien vaihto riittää. Jos ovetkin ovat hyvässä kunnossa, mutta eivät miellytä silmää, pinnan maalauksella ja vetimien vaihdolla voidaan vaihtaa ilmettä helposti ja nopeasti. Munkkiniemen Remonttiapu tekee kaikenlaiset keittiöremontit ammattitaidolla.

Ota yhteyttä