Monipuoliset kaivuu- ja pihatyöt

Munkkiniemen Remonttiapu tekee myös erilaiset kaivuu- ja pihatyöt. Onko pihasi päässyt ränsistymään? Tarvitseeko puutarhasi uudistusta? Onko taloyhtiössä kaavailtu salaojaputkiremonttia?

Käänny Munkkiniemen remonttiavun puoleen niin tiedät, mitä saat. Luotettavuus on valttikorttimme, emme jätä projektia puolitiehen. Teemme kaikenlaiset kaivuu- ja pihatyöt: kivetykset, aidat, salaojat, maanrakennukset, kaivot ja niin edelleen.

Kaivuu- ja pihatyöt: oikeilla välineillä ja ammattitaidolla saadaan paras lopputulos

Teemme kaivuu- ja pihatöitä yksityishenkilöille, yrityksille sekä taloyhtiöille. Monissa taloyhtiöissä ongelmana on pihojen kallistukset, jotka ovat ajan saatossa muotoutuneet väärin. Väärät kallistukset altistavat rakennuksen perustukset kosteudelle. Ammattimaisilla välineillä ja osaamisella korjaamme pihojen kallistukset ja teemme muut maansiirtotyöt.

Autamme rakentamaan unelmapuutarhasi

Puutarhan rakentamisessa ei ole kyse pelkästään kasvien istutuksesta. Kasvualusta tulee ensiksi saada kuntoon, jotta istutetut kasvit viihtyvät ja menestyvät. Teemme kaivuu- ja pihatyöt, jotta puutarhasi pääsisi kukoistamaan. Palveluihimme kuuluu  muun muassa multaukset, soraukset, pihojen muotoilut, pengerrykset ja kivetykset.

Käänny ammattilaisen puoleen, kun pihasi tarvitsee remonttia!

<a href=”mailto:munkkiniemenremonttiapu@pp.inet.fi”> Ota yhteyttä!</a>