Huoneistoremontti tekee kodista näköisesi ja nostaa asuntosi arvoa

Huoneistoremontilla luot asuntoosi uuden persoonallisen ilmeen ja teet kodista näköisesi. Oman viihtyvyytesi lisäksi huoneistoremontti vaikuttaa merkittävästi myös asunnon arvoon – jo pelkällä laadukkaalla pintaremontilla asunnon arvo saattaa nousta jopa 10%. Munkkiniemen Rakennuspalvelu toteuttaa huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla lähiympäristöineen ammattitaidolla ja nopealla aikataululla. Alla työlista, jota noudatamme jolloin huoneistoremonttisi toteutuu vaivattomasti.

Huoneistoremontti: Hinta-arvio ja remonttisuunnitelma

Huoneistoremontti lähtee liikkeelle seikkaperäisen remonttisuunnitelman ja tarkan hinta-arvion tekemisestä. Ole meihin yhteydessä, niin tulemme paikan päälle tekemään arviokäynnin ja luomme sinulle remonttisuunnitelman veloituksetta. Voit joko itse valita mieleisesi materiaalit, tai jättää remontin suunnittelun kokonaisuudessaan alan ammattilaisen vastuulle. Hoidamme takuutyönä kaikki huoneistoremontit, oli sitten kyse pintaremontista, keittiön tai kylpyhuoneen uusimisesta kokonaan, saunan rakentamisesta huoneistoon tai vaikkapa koko huoneiston ja huonejärjestyksen uudelleen muokkaamisesta.

Huoneistoremontti: Remontti-ilmoitus

Pintaremontit ja kantamattomien väliseinien muutokset voidaan toteuttaa ilman erillistä lupaa, mutta talon rakenteisiin vaikuttavista huoneistoremonteista on asunto-osakeyhtiölain mukaan

ilmoitettava taloyhtiön hallitukselle. Huoneistoremontti-ilmoitus tehdään kirjallisesti isännöitsijälle ja rakenteisiin vaikuttavaa remonttia ei saa aloittaa ennen kuin taloyhtiö on antanut siihen luvan. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi, jos et ole varma remonttisi ilmoitusvelvollisuudesta.

Huoneistoremontti: Remontin toteuttaminen

Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa huoneistoremontit kuntoon kokonaisvaltaisesti, huolehtien niin sähkö- ja LVI-töistä,  kohteiden suojaamisesta, purkutöistä, maalaamisesta, tapetoinnista kuin loppusiivouksestakin. Ammattitaitoiset työmiehemme hoitavat remontin ripeästi ja laadusta tinkimättä.

Huoneistoremontti: Lopputarkastus

Kun huoneistoremontti on valmis, suoritamme yhdessä kanssasi lopputarkastuksen, jossa varmistamme että kaikki muutos- ja remonttityöt on suoritettu sopimuksen mukaisesti ja ensiluokkaisen laadukkaasti.

Huoneistoremontti: Kotitalousvähennys

Remontin jälkeen saat meiltä verottajaa varten todistuksen tekemästämme työstä, jonka avulla voit vähentää verotuksessasi remontin kustannuksista 2000€/henkilö tai 4000€/talous kotitalousvähennyksenä (vuoden 2012 arvot).

Munkkiniemen Rakennusapu on toteuttanut laadukkaita huoneistoremontteja jo vuodesta 1985 lähtien. Oli huoneistoremontti tarpeesi sitten millainen tahansa, ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisratkaisu.