Huoneistoremonttimme tekee kodistasi täysin uudenveroisen

Huoneistoremontit ovat hyvin suosittu palvelumme. Lähes jokainen tekee kodissaan joskus elämänsä aikana remonttia. Huoneistoremonteissa yleisimpiä kohteita ovat lattia, seinät ja muut pinnat. Lisäksi keittiö- ja kylpyhuoneremontit ovat suosiossa. Suomessa on paljon 70-90-luvulla rakennettuja taloja, joiden sisusta on usein jo parhaat päivänsä nähnyt. Siksi huoneistoremontti voikin olla paikallaan. Repsottavat tapetit ja kuluneet lattiat eivät paljon mieltä ylennä. Kodissa vietämme kuitenkin  hyvin paljon aikaa elämässämme, joten viihtyvyyteen kannattaa panostaa.

Huoneistoremontilla pinnat kuntoon

Pintojen remontointi on ehkä kodin pienimpiä remontteja, joilla kuitenkin on suuri vaikutus sen ulkoasuun. Munkkinimen Remonttiavulta tapetointi ja maalaus sekä lattiamateriaalien vaihto sujuu vuosien kokemuksella. Nykyään saatavilla on lukuisia materiaali- ja värivaihtoehtoja kaikille kodin pinnoille. Huoneistoremontin avulla voit luoda kodistasi viihtyisän ja persoonallisen. Valitse vain materiaalit niin me hoidamme työn.  Tarvittaessa autamme myös materiaalivalinnoissa.

Valaistuksella on suuri merkitys kodin sisustamisessa

Sisustus ei ole kuitenkaan pelkästään pintamateriaaleista kiinni. Valaistuksella on todella suuri merkitys muun muassa tunnelmaan ja siihen minkälaiselta värit näyttävät. Väri, joka oli kaupassa katsoessasi täydellinen, voi muuttua täysin toiseksi kotona, sillä valaistus on täysin erilainen.  Munkkiniemen Remonttiapu hoitaa kuitenkin myös kaikki sähkötyöt huoneistoremonteissa. Kannattaakin samalla laittaa valaistus kuntoon! Teemme myös kaikkea muuta, mitä kodin remontissa voi tulla vastaan niin sisällä kuin ulkonakin.

Hanki ammattitaitoinen remonttiryhmä meiltä tekemään ihmeitä kodissasi!

<a href=”mailto:munkkiniemenremonttiapu@pp.inet.fi”> Ota yhteyttä</a>